Sunday, 29 December 2013

Testimonial ESP Untuk Penyusuan - Hasil Perahan Sehingga Tak Muat Peti Ais !

Assalamualaikum semua pembaca Mummy Healthy Vita Store :)




Puan Iza memerah susunya dan dikumpulkan dalam cawan seperti di dalam gambar untuk dihantar kepada anaknya di NICU . Hasil perahan sehari ialah 16 cawan. Beliau hanya mengamalkan ESP Shaklee sahaja sebagai makanan tambahan beliau. Doktor pun beritahu yang bayi Puan Iza cukup protein. Alhamdulillah ;)



Esp Shaklee sememangnya menjadi pilihan ibu-ibu samaada yang sedang menyusu bayi,sedang hamil ataupun berpantang kerana ianya mempunyai khasiat yang sangat banyak bukan sahaja untuk ibu-ibu,malah untuk bayi nya sekali.Eyda sememangnya mengamalkan Esp Shaklee ni sebelum hamil lagi..sehinggalah sekarang tengah hamil 23weeks..Alhamdulillah..cukup bertenaga setakat ini :)

**Harga dijamin MAMPU MILIK !
Okey macam biasa untuk order boleh hubungi Eyda di

SID 892528
Sms/Whatsapp 01112909545

Testimonial Vivix: Pesakit Crohn's Disease Semakin Sihat dan Kini Disahkan Mengandung 4 Bulan Setelah Hampir 5 Tahun Menanti


Assalamualaikum dan Selamat Petang kepada semua pembaca.

Petang ni nak share story from my mentor..Nadiah Suhaidi tentang feedback positif dari kawannya setelah mengambil VIVIX..

Jom baca ! :)

**********************************************************

Happy nya semalam dapat feedback dari kawan sendiri yang dah register ahli untuk makan sendiri. Dia penghidap Crohn's Disease dan telah berkahwin hampir 5 tahun tapi belum menimang cahaya mata.

"Nad, nak share dengan Nad, saya dah pregnant, 4 months. After almost 5 years tunggu. Dapat tahu lepas sebulan lebih, tu pun sebab morning sickness teruk. Ingatkan gastrik puasa dan Crohn.

Thanks Nad. Vivix tu banyak membantu dan supplement lain yang saya ambil. Haritu test darah Crohn, Alhamdulillah semakin OK. Doc tu siap terperanjat macam mana darah ni boleh OK. Maksudnya inflammation tu dah semakin kurang. Alhamdulillah.

Memang doa sangat baby sihat dan sempurna. Dapat 1 pun jadi lah dulu. Doc gynae pun terperanjat. Dia kata case orang sakit Crohn jarang dapat preggy.

Ubat doc bagi untuk makan hari2 tak ambil jugak. Cuma ambil ubat air doc tu sebulan sekali sejak Januari. Ubat tu mahal giler, RM 7K, nasib baik ade ING. Selalu gak lah MC. Healing crisis Vivix pun bole tahan. Hehe..sabar kan aje.

Saya ambil 5 kali ubat air doc untuk kurangkan inflammation. Vivix sebotol je. Ada tinggal sikit je lagi. Ada time saya kena healing crisis tu. Berhenti dan sambung2. Kalau nak ikutkan, saya mkn Vivix tak disiplin sangat. Tapi vivix tu membantu jugak."

Terharu. Dan sangat gembira macam diri sendiri pulak yang pregnant. Hehe. Semoga kawan Nad ni semakin sihat dan bayinya dilahirkan sihat sempurna serta menjadi anak yang soleh dan solehah. Aameen

********************************************************

Alhamdulillah..dengan kuasa Allah SWT..kita hanya mampu berusaha selebihnya serahkan pada DIA..Diberinya kemujaraban hanya dengan VIVIX..

Sesungguhnya kesihatan itu sangatlah berharga..Tiada tandingnya dengan nilai wang ringgit yang dikeluarkan tu..Tak gitu? :)

Sebarang order/pertanyaan boleh hubungi Eyda di :

Eyda Sukiman
SID 892528
Sms/Whatsapp 01112909545
Mummy Healthy Vita Store

 
Images by Freepik