Saturday, 3 August 2013

What Is Rheumatoid Arthritis?






Arthritis is a general term that means inflammation of the joints. Arthritis is characterized by redness, warmth, swelling, and pain in the joints.


Rheumatoid arthritis is a type of chronic joint inflammation that usually occurs in joints on both sides of the body, such as hands, wrists, or knees. This symmetry helps distinguish rheumatoid arthritis from other types of arthritis.


In addition to affecting the joints, rheumatoid arthritis may occasionally affect the skin, eyes, lungs, heart, blood, or nerves.



Symptoms of Rheumatoid Arthritis

Symptoms of rheumatoid arthritis include:

  • Joint pain and swelling
  • Stiffness, especially in the morning or after sitting for a long time
  • Fatigue
Rheumatoid arthritis is different effect on each person. In some people, joint symptoms develop gradually over several years. Whereas in some others, rheumatoid arthritis may develop rapidly. and there also may have rheumatoid arthritis for a certain period and then entered a period of remission.



What Causes Rheumatoid Arthritis?

The exact cause of rheumatoid arthritis is not known for sure, but suspected the disease is caused by a combination of genetic, environmental, and hormonal. In rheumatoid arthritis, there are some things that trigger the immune system to attack the joints and sometimes other organs. Some theories suggest that there is a virus or bacteria may alter the immune system, causing the immune system to attack the joints. Another theory suggests that smoking can lead to getting rheumatoid arthritis.

Research has not fully determine exactly what role genetics play in rheumatoid arthritis. However, some people seem to have a genetic or hereditary factors increase the susceptibility to rheumatoid arthritis.




How Rheumatoid Arthritis Affects Our Bodies?

Once the immune system is triggered, immune cells migrate from the blood into the joints and joint-lining tissue, called synovium. In these places, the immune cells produce inflammatory substances that cause irritation, erode cartilage (cushioning material at the end of the bone), as well as swelling and inflammation of the lining of the joints. As the cartilage erodes, the space between the bones narrows. If the condition worsens, the bones could rub against one another.

Inflammation of the lining of the joints causing excess fluid to the joints. Along layer expands, then this may erode the adjacent bone, resulting in damage to the bone fastener.

All of the above cause the joint to become very sore, swollen and feels warm to the touch.





How Rheumatoid Arthritis Diagnosed?

Diagnosis of rheumatoid arthritis bernacam based on a combination of factors, including:

  • Location and symmetry-specific joint pain, especially the joints of the hands
  • The existence of joint stiffness in the morning
  • Lumps and nodules under the skin (rheumatoid nodules)
  • The results of x-ray test that shows the presence of rheumatoid arthritis
  • Rheumatoid factor positive results of blood tests performed as well as other blood tests

Most people are affected by rheumatoid arthritis have an antibody rheumatoid factor (RF) in their blood. But sometimes there are people who do not have these antibodies and rheumatoid arthritis affected because there are other diseases that can cause rheumatoid factor to be produced in the blood. Therefore, the diagnosis of rheumatoid arthritis is based on a combination of joint disorders and blood test results.


Plant Polyphenols - Key to Cellular Anti Aging


VIVIX can prevent causes of Rheumatoid Arthritis


VIVIX can prevent causes of Rheumatoid Arthritis



How to Treat Rheumatoid Arthritis?

There are various ways to treat rheumatoid arthritis. Treatments include medications, rest and exercise, and surgery to repair damage to the joints.

The type of treatment used must depend on several factors, which include among which age, overall health, medical history, and severity of arthritis.

The new blood test and more specific for rheumatoid arthritis is cyclic citrulline antibody test, also called the anti-CCP. The presence of anti-CCP antibodies showed a general trend to a more aggressive rheumatoid arthritis.

People with rheumatoid arthritis may have mild anemia. Blood tests can also reveal the erythrocyte sedimentation rate (ESR) or increased levels of C-reactive protein (CRP), which is a marker of inflammation.

Some people with rheumatoid arthritis may also have positive results on tests of antinuclear antibodies (ANA), which indicate the presence of autoimmune disorders, whether these disorders rheumatoid arthritis or other autoimmune diseases.

Can Rheumatoid Arthritis Be Cured?

Although there is no cure for rheumatoid arthritis, but the early and aggressive treatment has been shown to help prevent disability.


*********************************************************************



[ TESTIMONIAL ]


Crohns and Arthritis
At age 24 I was diagnosed with Crohns disease and also suffered from rheumatoid arthritis. The medical world does not have good answers for autoimmune diseases. I was treated with steroids, anti-inflammatory drugs and a chemo-like poison was suggested. When I got some relief the drug side-effects were frightening and life threatening. Then along came Shaklee’s Vivix. I took it for only a few weeks when it was again time to try to wean me off the meds to see if I could live without them. It had never worked before.

This time, Crohns did not flare up again and I am free from arthritis symptoms. It has been 11 months of good health. I have never felt better! In addition to my everyday teaspoon of Vivix, I take Easy Gest, Omega Guard, and Vitalizer. Using gene-silencing, Resveratrol switched off genes involved in the initiation and progression of disease.

-Kendra S-



********************************************************************



*****************************************************


Q. What is Vivix™?

A. Vivix is a patent-pending, powerful, and exclusive polyphenol blend with ingredients shown in laboratory research to positively impact four key mechanisms of cellular aging, including helping to protect and repair DNA damage, positively influencing genetic regulators of cellular longevity, promoting mitochondrial energy production, and slowing formation of AGE proteins.*

Q. Who can benefit from Vivix?

A. Any adult concerned with cellular aging and optimal well-being.* Vivix is not recommended for pregnant or lactating women, or anyone younger than 18 years old.

Q. What is resveratrol?

A. A natural compound found in some plants, fruits, seeds, grapes, and grape-derived products such as red wine. Resveratrol has polyphenolic and antioxidant activities that have been found to potentially improve health and well-being in laboratory studies from around the globe. In addition, emerging laboratory research has found that resveratrol fights cellular aging. These studies also found that resveratrol activates genetic regulators of cellular longevity pathways, which may have positive effects on DNA, cellular health, and metabolism.* 

Q. How much resveratrol does Vivix provide? 

A. Vivix delivers 100 mg of resveratrol per serving. The resveratrol extract has a natural resveratrol content of 98% and the amount of resveratrol in Vivix is guided by the latest scientific studies and emerging research. Vivix goes beyond resveratrol by combining it with a patent-pending blend of additional polyphenolsmade from the only grape in nature with an extra chromosome. Laboratory studies have found that this unique combination is able to positively impact the four key mechanisms of cellular aging and is 10 times more effective than resveratrol alone in slowing AGE protein formation.*

Q. What are polyphenols?

A. Polyphenols are a group of phytochemicals that are plant-derived compounds with both potential antioxidant and cellular anti-aging benefits. In fact, emerging research has reported that polyphenols may elicit multiple biological effects consistent with sustained and improved human health.* 

Q. Is Vivix an antioxidant product?

A. Vivix has polyphenol ingredients that have been shown in laboratory studies to positively impact the four key mechanisms of cellular aging and therefore goes well beyond providing antioxidant support.*

Q. Is Vivix a juice beverage and how does it compare to juice products being sold today?

A. No, Vivix is an exclusive, concentrated liquid tonic dietary supplement that delivers the purest form of resveratrol and a highly potent polyphenol extract created from the only grape in nature with an extra chromosome. This unique blend of polyphenols includes ingredients that have been shown in laboratory studies to fight key mechanisms of cellular aging.* Each serving of Vivix delivers the equivalent amount of resveratrol found in 100 glasses of red wine. 

Q. When should I take Vivix?

A. Take Vivix daily, preferably with a meal such as breakfast or lunch. Shake well before taking the recommended serving of one teaspoon per day.

Q. Can I take more than one teaspoon per day? 

A. According to the latest research, there does not appear to be any added benefit from taking more than the recommended serving of one teaspoon per day. 

Q. Can I use Vivix with my other Shaklee supplements?

A. Vivix can be taken with all Shaklee dietary supplements.Ideally,Vivix should be taken with Vitalizer™, NutriFeron®, and Cinch™ Shakes as an excellent daily complement to healthy lifestyle choices. The essential nutrients in Vitalizer, immune-system-supporting phytonutrients in Nutriferon, and muscle-mass-protecting protein in Cinch Shakes, together with the polyphenols in Vivix deliver broad spectrum anti-aging support to your wellness plan for a healthier life.* 

Q. Does Vivix contain alcohol? 

A. Vivix does not contain alcohol. 

Q. What is the shelf life of Vivix?

A. The shelf life is nine months. 

****************************************************



- One teaspoon of Vivix delivers the equivalent amount of the resveratrol found in 100 glasses of red wine.

- In laboratory studies, the ingredients in Vivix have been shown to impact the four key mechanisms of cellular aging.*

  • DNA Damage. Every day, every cell in your body is bombarded by up to a million DNA-damaging assaults. These assaults can damage the cell's genetic database, creating a "typo" that may compromise cell function and longevity. Vivix ingredients help protect and repair cellular DNA.*

  • Genetic Regulators.Genetic regulators contribute to age-related cellular deterioration. Vivix ingredients positively impact genetic regulators* which help turn down cellular aging.*

  • Declining Cellular Energy Production. Mitochondria in our cells create energy we can't live without. As mitochondrial efficiency decreases, cell function declines. Vivix ingredients promote mitrochondrial biogenesis*

  • Accumulation of AGE Proteins. Excess accumulation of Advanced Glycation Endproducts (AGE) can cause cellular damage that can compromise cell integrity and longevity. Vivix ingredients are 10x more powerful than resveratrol at slowing AGE protein formation.*

Disclaimer

"These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. Always consult with your physician before taking any dietary supplement."


INFO & ORDER :
SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR
ID 892528
SMS/WHATSAPP 01112909545
Mummy Healthy Vita Store


Thursday, 1 August 2013

Advanced Joint Health Tablet - AJHT [ PROMO OGOS ] BUY 6 FREE 1

Assalamaualaikum semua..Alhamdulillah..kita sudahpun melangkah ke bulan yang baru iaitu OGOS :) ..Pejam celik pejam celik dah tak lama nak raya kan?Tinggal beberapa hari lagi kita umat Islam nak menyambut kedatangan Aidilfitri :) Puasa macam mana tahun ni??Cukup ke tidak? Heehe..Harap-harap semoga semua ibadah dan amalan kita sepanjang bulan Ramadhan ini diterima..kan?

Okay bercakap mengenai bulan baru ni..macam biasa..Promo Shaklee bulan Ogos 2013 ialah ADVANCED JOINT HEALTH TABLET - AJHT ..Okey mesti ramai yang dah tahu apa itu AJHT bukan?? Harini eyda nak ceritakan serba sedikit tentang AJHT ini..Diperbuat daripada bahan ap,siapa yang memerlukannya,apa khasiatnya..dan banyak lagilah..So jom spent masa sikit untuk baca apakah keistimewaan AJHT ini :)



Apa itu AJHT ?

  • Advanced Joint Health Tablet Shaklee ialah satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendi-sendi. 

  • Advanced Joint Health Tablet Shaklee mengandungi ekstrak unique Boswellia aktif dengan paten tertunda, ekstrak Jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan. Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, Advanced Joint Health Tablet Shaklee ialah formula sayur-sayuran 100%.

  •  Ekstrak Boswellia yang terkandung dalam Advanced Joint Health Complex ini telah menajalani kajian klinikal dimana ianya mampu meningkatkan keselesaan sendi di dalam jangkamasa sewal 5 hari.


  • Ramuan yang dirumus secara saintifik inimerangkumi ramuan yang terbukti secara klinikal :

  1. Menggalakkan mobiliti
  2. Meningkatkan flaksibiliti
  3. Meningkatkan fungsi sendi
  4. Menyokong kesihatan sendi untuk jangkamasa panjang


  • Ianya tidak seperti kebanyakan suplemen kesihatan sendi lain. Advanced Joint Health Tablet Shaklee tidak mengandungi kondroitin, satu bahan yang terbukti di dalam ujian klinikal, ia menghalang penyerapan glukosamin. Advanced Joint Health Tablet Shaklee adalah 100% bebas kekerang dan 100% vegetarian iaitu tidak langsung mengandungi sumber haiwan.


So anda semua tak perlu risaulah akan bahan-bahan yang terkandung dalam AJHT ini kerana ianya 100% berasakan sayur-sayuran & buaha-buahan..Dijamin selamat dan bebas bahan kimia.

Jadi,sesiapa yang mengalami sakit-sakit sendi, sangat direcommendedkan untuk mencuba. Sebab Shaklee dah buktikan SECARA KLINIKAL keberkesanan AJHT seawal hari ke-5 pengambilan :)

- Mudah ditelan
- Hanya 2 biji sehari
- 100% Shellfish Free
- 100% formula sayur-sayuran



Ekstrak Boswellia


Apa itu ekstrak boswellia?

  • Ianya diperoleh daripada poko Boswellia serrata. Ekstrak botanikal ini menganungi asid boswelik yang menghalang formasi leukotrien, kimia yang dihasilkan oleh tubuh yang menyerang tisu sendi meneyebabkan ketidakselesaan seni. Ekstrak proprietary Boselia yang digunakan di dalam Advanced Jint Health Tablet Shaklee mengandungi konsentrasi yang tinggi iaitu AKBA (3-acetyl-11-keto-beta-boswellic asid), satu asid boswelik dan lain-lain konstituen Boswellia yang digabung untuk menghasilkan bioaktiviti yang lebih unggul dari hanya AKBA. Hasil daripada pengambilan Advanced Joint Health Tablet Shaklee, beberapa pengguna telah melaporkan keselesaan sendi yang lebih baik, pergerakan lebih mudah, dan kemampuan yang lebih baik untuk melakukan aktiviti harian.

Apa itu glukosamin?

  • Ianya adalah satu jenis gula amino yang berfungsi sebagai blok utama pembinaan struktur proteoglycans, komponen strukur rawan dan cecair di antara tulang yang membekalkan pelinciran. bayak kajian yang telah diterbitkan menunjukkan suplemen glukosamin membantu meningkatkan pelbagai gerakan, mobiliti dan fleksibiliti.

  • Vitamin C di dalam Advane Joint Health Tablet Shaklee membekalkan 100% daily value (nilai harian) vitamin c sebagai sintesis kolagen.

  • Manakala zinc, kuprum & manganese adalah mineral surih yang perlu untuk membina tisu penghubung di sekeliling tulang rawan bagi meningkatkan cushioning tulang rawan.







FUNGSI ADVANCED JOINT HEALTH TABLET SHAKLEE

1. Meningkatkan Keselesaan Sendi 

  • Ekstrak Boswellia adalah gum resin dari pokok Boswellia serrate. Ekstrak Boswellia digunakan dalam perubatan Ayurveda untuk menyokong kesihatan sendi sejak berkurun lamanya (lebih 5,000 tahun ~ merawat osteoarthritis & rheumatoid arthritis). Bahan aktif utama extrak Boswellia ialah Asid Boswelik (AKBA, asid 3-asetil-11-keto-beta-boswelik) yang berfungsi sebagai anti-radang semulajadi. AKBA menyokong kesihatan sendi dengan menghalang bahan kimia daripada menyerang tulan rawan yang menyebabkan ketidakselesaan sendi.


2. Bertindak Sebagai Kusyen

  • Ekstrak Jagung membekalkan satu sumber yang pekat dengan glukosamina yang berfungsi untuk meningkatkan sokongan kusyen sendi dan pemiliharaan tulang rawan. Glukosamina adalah blok binaan utama bagi membina tulang rawan dan lendir (bendalir sinovial) bagi melincirkan sendi. Glukosamina juga ditemui dalam tendon dan ligamen. Namun semakin tubuh menua, jumlah glukosamina yang dihasilkan oleh tubuh semakin merosot. Banyak kajian yang diterbitkan menunjukkan yang suplemen ekstrak jagung dapat menggalakkan kelenturan, penggerakkan bebas dan menjadikan sendi lebih fleksibel. Dan lagi, kajian bertahun-tahun juga mengesyorkan yang suplemen ekstrak jagung dapat menyumbang kepada kesihatan sendi dalam jangkamasa panjang.

3. Memelihara Tisu Penyambung yang Sihat

  • Zink, tembaga, mangan dan vitamin c membekalkan sokongan nutrien untuk kolagen dan kompenan tisu penyambung lain yang memberikan kekuatan dan struktur terhadap sendi.




SIAPA PERLUKAN AJHT


* Lelaki dan wanita dewasa yang mencari produk semulajadi dalam mengekalkan kesihatan sendi mereka.

* Warga tua yang kebiasaannya mengalami tulang rawan menyusut dan sukar bergerak.

* Individu yang mempunyai gaya hidup aktif.

* Individu yang mempunyai masalah Sendi,tulang dan Gout.


 ********************************************************************************************

Produk ini sangat sesuai untuk semua peringkat umur terutamanya warga tua yang mengalami masalah sendi.Juga amat sesuai untuk individu yang mengalami masalah sendi atau Gout..Cuma tambah OMEGA GUARD & OSTEMATRIX untuk set lengkap masalah sendi atau ALFALFA COMPLEX & PERFOMANCE DRINK  untuk masalah gout..

Hadiahkanlah sesuatu untuk ibu bapa/warga tua atau sesiapa sahaja sempena musim perayaan ini agar mereka lebih sihat dan cergas selalu ! Melabur untuk kesihatan adalah pelaburan yang tidak ternilai harganya ! :) Jadi jom hadiahkan untuk insan tersayang sempena promosi BELI 6 PERCUMA 1 ini :)

Retail price untuk AJHT ini ialah RM124 (WM) / RM130 (EM)..Namun sempena promosi ini anda boleh dapatkannya dengan harga RM9+ sahaja termasuk kos penghantaran :) Boleh pm/hubungi eyda untuk harga mampu milik sedunia :)

INFO & ORDER
Shaklee Independent Distributor
ID 892528
Sms/whatsapp 01112909545

PEPPERMINT-GINGER PLUS SHAKLEE





  • Peppermint Ginger Plus ini mengandungi herba asli pudina, halia, jintan manis dan jintan hitam yang membuatkan anda berasa sangat nyaman dan melegakan. Pil ini juga boleh dihancurkan dan dicampurkan dengan air panas untuk lebih melegakan dan menjadikan minuman herba semula jadi. 

  • Tahukah anda, halia adalah herba terbaik untuk memelihara saluran penghadaman dan mempunyai ciri - ciri semulajadi yang nyaman dan dapat melegakan sakit perut. Manakalah pudina pula merupakan herba yang membantu dalam menggalakkan sistem penghadaman yang sihat dengan melegakan dan menyamankan perut. 

  • Sangat sesuai untuk ibu ibu hamil yang kerap mengalami masalah loya & angin dalam badan.

  • Kombinasi 4 herba dari Barat dan Timur dan dihasilkan di bawah prosedur standard dengan melalui penggunaan teknologi sains yang terkini.

  • Secara klinikal sangat membantu dalam merawat atau mencegah masalah loya , gastrik, mabuk laut, sendawa dan penghadaman.


MANFAAT UTAMA

1) PUDINA : Melegakan otot perut, ia mempunyai kesan penenang. Membantu dalam penghadaman, mabuk laut/darat, membantu melegakan kesakitan gastrik, pedih ulu hati dan cirit birit. Ia juga melegakan kesan2 sampingan seperti muntah dan kehilangan selera makan yang timbul daripada rawatan kimoterapi. Pudina merangsang mengeluarkan peluh, oleh itu ia menyekat demam apabila seseorang itu dijangkiti selsema. Rasa sejuk dan menyegarkan daripada pudina membantu memelihara pemikiran yang jelas dan tetap fokus


2) HALIA : Masyarakat Cina telah menggunakan halia lebih dari 2000 tahun. Halia merangsang rembesan enzim Salvia untuk pencernaan makanan. Melegakan ketidakselesaan perut dan usus, period, loya dan mual angin ketika mengandung, selepas melahirkan anak (semasa pantang). Laporan penyelidikan awal merumuskan bahawa halia adalah berkesan dalam merawat / mencegah masalah kesakitan ketika dalam perjalanan / pengembaraan


3) POKOK ADAS (fennal) : Orang2 Eropah mengambil biji Adas selepas makan untuk menghilangkan kembung perut, melegakan sakit perut, melegakan gejala flu juga dapat membantu dalam masalah alergi pada saluran usus


4) CEKUR MANIS (anise) : Digunakan oleh orang2 Mesir purba. Ia melegakan masalah pencernaan dan gejala kesakitan haid, batuk dan kahak. Merangsang rembesan jus gastrik untuk pencernaan , menahan kulat yang menyebabkan penyakit kulit yang biasa ; melegakan haba dimusim panas dan lembap, memberi peredaran tenaga di dalam badan dan lembut pada perut.



KEBAIKAN PEPPERMINT-GINGER PLUS SHAKLEE

  •  melegakan senak perut
  •  membantu penghadaman
  •  mabuk laut atau darat
  •  melegakan kesakitan cirit birit dan gastrik
  •  melegakan sakit ketika period
  •  melegakan mual dan loya ketika hamil
  •  membuang angin dalam badan
  •  menyamankan perut

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

*********************************************************************************************

Mahukan dengan harga mampu milik??Boleh hubungi eyda untuk dapatkan produk-produk Shaklee :)


INFO & ORDER
Shaklee Independent Distributor
ID 892528
Sms/whatsapp 01112909545
Mummy Healthy Vita Store
 
Images by Freepik