Monday, 27 May 2013

< TESTIMONI > Luka Kencing Manis Semakin Kering


" Testmoni daripada customer saya  pengidap diebetes & operate kaki..luka lambat sembuh..lepas 

consume vivix 1 botol..alhamdulillah..hasilnya luka bertambah kering & tertutup ..alhamdulillah, dia pun 

happy & ceria "

CREDIT PICTURE

- Puan Noriah Ibrahim -


KHASIAT VIVIX SHAKLEE

1) Memperbaiki DNA

>>> Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.

2) Memperbaiki tenaga sel

>>> Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga.

       Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.

3) Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi

 >>> Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu
     mengembalikan keremajaan.




Eyda Sukiman
Shaklee Independent Distributor 
Shaklee ID - 892528
Email: mummyhealthyvitastore@gmail.com 
SMS/Whatsapp: 0136950675



Testimonial Set Kecantikan / Skincare: Tiada Lagi Jerawat, Eczema, dan Alahan Kepada Makanan Laut (Seafood)



"Pic before taken masa May 2012, baru start ambil Set B (B Complex, Vita C, Vitalea, Alfalfa). Teruk sangat muka. Merah dan bengkak-bengkak. Jerawat on and off. Bila period lagi la kuar mcm bubuh baja.

Berkat kesabaran, saya nak maintain dengan Shaklee juga. So saya maintain dengan B Complex, Vita C, Vitalea, Alfalfa, ESP utk kulit. Supplement lain saya ambil Omega dan Ostematrix

Pada saya Alfalfa yang paling banyak membantu saya dari segi jerawat dan alahan pada makanan laut. Kebaikan lain, bab lawas jgn cakap la, eczema pun settle." - Puan Syahrina


Ini merupakan supplement yang diambil oleh Puan Syahrina :









SID 892528
Sms/Whatsapp 01112909545

< TESTIMONI > Mengandung, Berpantang, dan Menyusu dengan Vitamin Shaklee


"Salam Nad, saya nak beri testimoni. Saya menyusukan Izzara, anak kedua saya. 

Kalau tak konsisten makan Shaklee, bukan susu tak ada atau kering tapi lambat produce. Jadi, Izzara kuat menyusu. Tapi bila saya konsisten amalkan makan Shaklee setiap hari, Izzara jadi cepat kenyang. Tidur pun lebih lena. Itu apa yang saya perhatikan. 

Kalau pump, nampak susu saya pekat. Kalau tak makan memang nampak susu saya cair. Best lah Shaklee ni. Cuma nak kena rajin makan sebab banyak. Hehe.

Saya mula consume Shaklee sejak mengandung sampai sekarang. Tak ambil apa-apa jamu, doktor tak benarkan.

Semasa anak pertama, saya tak amalkan Shaklee. Boleh nampak beza sangat. Untuk anak kedua ni, saya amalkan makan Shaklee dari mula mengandung, berpantang, dan menyusu." - Puan Syazwani

CREDIT TO : NADIAH SUHAIDI




Untuk Info & Order: 
Eyda Sukiman
Shaklee Independent Distributor 
Shaklee ID - 892528
Email: mummyhealthyvitastore.blogspot.com 
SMS/Whatsapp: 0136950675




< TESTIMONI > Kehamilan bersama Supplement Shaklee : Tiada Lagi Sembelit & Kekejangan



"My 1st, 2nd and 3rd pregnancy dulu selalu sembelit, biasa lah kan bila dah boyot tu. 

Then masa breastfeed anak ke-3, berjumpa dengan Shaklee. Saya makan Set Breastfeeding, dan continue je sampai la sekarang ni pregnant anak ke-4, now dah 7 months, still continue sahaja suplement yang breastfeeding tu juga (Vita C, Vitalea, Omega Guard, Ostematrix).

Saya tak tahu lah mungkin faktor pemakanan saya, tapi rasanya supplement tu semua pun memang membantu saya. Setakat 7 bulan mengandung ni belum sekali pun saya sembelit, cramp pun tak pernah lagi. Alhamdulillah saya sihat setakat ni ;)" - Puan Adilah





Untuk Info & Order: 
Eyda Sukiman
Shaklee Independent Distributor 
Shaklee ID - 892528
Email: mummyhealthyvitastore@gmail.com 
SMS/Whatsapp: 0136950675


< TESTIMONI > MEAL SHAKES + OMEGA GUARD : Antibodi Anak Sangat Kuat dan Selera Makan Bertambah



"Sejak saya beri Aisy consume Meal Shakes dan Omega Guardantibodi dia sangat kuat! Saya sangat suka!

Baru-baru ini saya selesema. Mak mana yang tak cium anak hari-hari, mesti tak miss kan. Tapi 2,3 hari saya perhatikan, dia sihat walafiat dan tak berjangkit. Alhamdulillah.

Selera makan pula jangan cakap lah, 
'Ma, nak makan nasik'
Dah pandai minta. Aisy baru 2thn 3bln.

Semoga anak Mama sihat selalu." - Puan Azura


Mealshakes

Omega Guard


SID 892528
Sms/Whatsapp 01112909545

Thursday, 23 May 2013

< TESTIMONI > VIVIX MENGURANGKAN PARAS DIABETES UMMI & MERAWAT SAKIT ABAH

Assalamualaikum dan selamat pagi semua..Harini 23 MEI ..so masih lagi berbaki 8 hari untuk promosi VIVIX BELI 6 PERCUMA 1 DAN PERCUMA KEAHLIAN SEUMUR HIDUP.

Disini eyda sertakan testimoni-testimoni customer yang pernah beli VIVIX untuk parents mereka :)

>>TESTIMONI 1<<

"Testimoni abah sendiri....

sejarah sakit abah 2012 tidak boleh dikenang...tiba2 je abah jatuh sakit..sakit yg boleh membawa maut...

Darah tinggi yg melampau membawa ke serangan Jantung dan pendarahan dlm kepala...berkampung di hospital Klang hampir sebulan...di PPUM 2 minggu..darah beku merebak ke sebelah kanan kepala hingga abah strok sebelah kiri badan dan yg pling kami tak mahu ingat abah lupa siapa yg ada disekelilingnya....sebak pulak...

Kalau nak cerita mmg panjang...tapi kini dah 3 botol Vivix abah consume...kesihatan abah makin pulih...Alhamdulillah...dulu siapa jangka abah boleh berjalan kembali, bawa motor keliling kampung, pergi masjid...pergi ke pasar..

Memang syukur sangat2...dapatkan vivix sempena bulan promosi...harga Meletop utk customer saya.."


-PUAN Asnie FaisIzzull -
(https://www.facebook.com/asnie.faisizzull?hc_location=stream)







>>TESTIMONI 2<<

"ni umi saya. umur umi saya 55 tahun [lahir tahun 1958]

bermula VIVIX mac 2013. masa tu bacaan diebetes 29. huuuuuuu....seriau. takut kene inject insulin sendiri.

jadi, umi KONSISTEN VIVIX + ubat hospital

kalau ada sakit, ubat hospital jgn tinggal ye. shaklee sebagai pembantu, jangan 100% bergantung.
minggu lepas, umi cek darah, dah jadi 11. Alhamdulillah. dah lama x turun serendah tu. syukur

semalam umi call saya. g repair basikal. nk naik basikal pusing2 kampung. sekarang pinjam basikal makcik.

tergelak saya. dah berpuluh tahun x naik basikal. sebab pening. tp sekarang dah x pening umi cakap. baru sebulan ambik vivix.

sungguh saya terpesona

hubungi pengedar masing masing ye =]"


-PUAN NINI KOPIAH KAIT-
(https://www.facebook.com/nininisrin.shop?hc_location=stream)




Mereka telah merasai keberkesannya..anda pula bila?Jom hadiahkan VIVIX untuk ibu bapa kita :)
Kesihatan mereka lebih tinggi nilainya jika dibandingkan dengan wang yang dikeluarkan :) betul tak?So jom kita spentkan sedikit wang kita untuk kedua ibu bapa kita..tak rugi pun :D

INFO & ORDER :
ID 892528
Sms/whatsapp 0136950675

APA ITU VIVIX & KHASIAT YANG TERKANDUNG

VIVIX..Apa itu VIVIX??

VIVIX merupakan campuran unik Botani Polygonum Cuspidatum,Anggur Muscadine,Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan Polifenol iaitu mengandungi antioksidan dan sel anti-penuaan.

Polygonum Cuspidatum 
- Melambatkan proses penuaan
- Merendahkan paras kolestrol
- Merendahkan tekanan darah
- Mengurangkan berat badan (mengandungi resveratrol)

Anggur Muscadine
- Mempunyai ciri-ciri anti virus dan anti bakteria

Purple Carrot
- Mengurangkan Diabetes
- Mengurangkan Risiko Penyakit Koronari Jantung

Elderberi Eropah
- Mengubati flu
- Influenza B
- Mempunyai ciri Antioksidan yang kuat seta mngukuhkan sistem imun.

VIVIX mempunyai 1001 khasiat.Sememangnya amatlah sesuai kepada sesiapa yang ingin menjaga kesihatan optimum..Terutamanya kepada golongan berumur.Jom dapatkan VIVIX dengan harga promosi..BELI 6 PERCUMA 1.. + PERCUMA KEAHLIAN :)



INFO & ORDER :
FB - Eyda Sukiman
PAGES - Mummy Healthy Vita Store
ID 892528
Sms/whatsapp 0136950675
 
Images by Freepik