Monday, 15 April 2013

[ TESTIMONI ] MEALSHAKES

Assalamualaikum semua..

ni merupakan salah satu testimoni customer yang consume MEALSHAKES untuk anaknya.Alhamdulillah memang memberi kesan yang baik terhadap sistem badan kanak-kanak..Mereka telah mencubanya,anda bila lagi? Jadilah ibu yang bijak! :D

Mealshakes french Vanilla untuk si manja anda

TESTIMONI 

Sumber : Shaklee Golden Lounge (FB)




Meal Shakes adalah Makanan Segera,Tanpa curiga

  • Dalam kehidupan seharian yang sangat aktif dan serba pantas, kanak-kanak tidak mempunyai masa yang cukup untuk menikmati makanan yang seimbang.Oleh itu, Shaklee Meal Shakes menjadi pilihan terbaik bagi mereka kerana ia merupakan makanan segera yang rendah lemak dan rendah glisemik


  • Sediakan vitamin dan mineral penting-nutrien asas yang anak-anak yang sedang membesar dan remaja-remaja perlu untuk terus kuat dan sihat.

>>>> Sumber terbaik serat pemakanan dan protein
>>>> Sumber pekat kalsium
>>>> Index glisemik rendah

**Sumber : Shaklee Product Guide

Untuk info & order :
CONTACT : 0136950675 (sms/whatsapp/wechat)
SHAKLEE ID : 892528






HEALING CRISIS <<< Apa itu healing crisis>>>

Assalamualaikum semua..selamat petang :) Harini eyda nak cerita tentang HEALING CRISIS.Mungkin bagi yang pernah mengambil supplemen dari Shaklee tahu apa itu healing crisis kan?So kepada yang baru mencuba supplemen Shaklee,anda diWAJIBKAN membaca entry ini untuk mengetahui dengan lebih lanjut apa itu HEALING CRISIS. :)..Ianya untuk mengelakkan anda salah faham tentang masalah yang akan dihadapi oleh anda apabila consume supplemen/vitamin dari Shaklee..




Apa itu HEALING CRISIS?


  • Ia merupakan satu proses berterusan dalam badan yang mengambil masa untuk membersih dan membina semula sel-sel badan yang telah rosak akibat radikal bebas. Sebahagian dari proses ini akan mula untuk menyingkirkan toksin yang telah sekian lama terkumpul didalam badan sepanjang hidup. Semasa proses penyingkiran toksin, badan anda akan mengalami tanda atau sintom yang membuatkan rasa tidak selesa, dan ia dipanggil sebagai krisis penyembuhan. Dalam perubatan China, penyembuhan terbaik sentiasa didahului dengan krisis penyembuhan.
Tanda-tanda HEALING CRISIS(proses penyembuhan)






Vitamin & mineral Shaklee adalah diperbuat dari sumber semulajadi agar ia dapat dimanfaatkan sebagaimana kita mendapatkan vitamin c dengan memakan buah oren dan berjemur di bawah matahari pagi untuk mendapatkan vitamin D. Namun, adakah orang yang tidak serasi dengan vitamin? Sebenarnya ada 3 jenis golongan yang merasakan mereka tidak serasi dengan Shaklee:

1. Yang mengalami rasa nak demam, pening, rasa nak muntah, etc. bila mengambil supplement Shaklee
2. Yang merasakan tiada apa2 perubahan terhadap dirinya
3. Yang mengalami masalah seperti ruam2, gatal2 dan sebagainya.

Penerangan:

Golongan (1) adalah mereka yang mengalami healing crisis atau krisis penyembuhan.
Golongan (2) adalah mereka yang menghadapi masalah penyerapan vitamin oleh sebab2 tertentu.
Golongan (3) adalah mereka yang alergi pada supplement yang mengandungi herba contohnya alfalfa.

Krisis penyembuhan atau healing crisis adalah kesan yang dapat dirasai oleh mereka yang mengambil makanan tambahan, terutama vitamin & mineral natural Shaklee. Ini berlaku bila tubuh kita yang yang banyak radikal bebas mula membebaskan toksin dan membina semula sel-sel tubuh, hasil dari pengambilan pemakanan tambahan bermutu Shaklee. Pengambilan makanan bernutrisi tinggi (dalam kes ini, vitamin/mineral Shaklee) membuatkan nutrien ini bertindakbalas dengan oksigen dan menjadikan sistem dalaman kita lebih cergas bekerja. Oleh yang demikian, tisu2 dan sel2 mula membuang toksin. Jadi, mereka yang pertama kali mengambil nutrien bermutu ini akan mula berasa tak sedap badan, mungkin nak demam, sakit kepala, sakit pinggang, muntah2 dan sebagainya.


Kenapakah proses pembuangan toksin boleh mendatangkan kesan sedemikian?

- Sebenarnya ia bukan kesan sampingan atau side effect, sebaliknya tindakbalas normal, dan sekiranya anda menghadapi krisis penyembuhan ia adalah petanda yang elok. Maknanya sistem badan anda mula bekerja untuk menjana sel-sel baru dalam tubuh.Umpama sebuah tangki yang berkarat di bahagian dalamnya. Apabila dibersihkan, maka keluarlah karat2nya, lalu tinggallah tangki yang bersih. Tubuh kita seperti tangki itu yang penuh dengan karat. Oleh itu, seperti karat2 yang keluar bila dia dibersihkan, toksin dan benda bahaya akan keluar dari badan kita bila mengambil supplement. untuk mengurangkan kesan healing crisis anda perlu minum sekurang2nya 3 liter air sehari.




Ramai orang bertambah baik selepas mengambil makanan tambahan, tetapi walaupun saya masih mengambil makanan tambahan, saya masih lagi tidak merasai sebarang perubahan, Mengapa?
- Secara umumnya, selepas 1-2 bulan pengambilan makanan tambahan,anda sepatutnya telah merasai perbezaannya (cth. Tenaga bertambah, pergerakan sistem usus yang lebih baik, dll.) sekiranya tiada sebarang peningkatan, anda berkemungkinan mempunyai masalah seperti:
  1. Tidak mengamalkannya setiap hari
  2. Tidak mengikut dos yang telah di cadangkan
  3. Takut kepada krisis penyembuhan, lalu berhenti dari mengambilnya
  4. Pemakanan yang tidak sempurna serta mengamalkan gaya hidup yang tidak sihat
  5. Mengalami penyakit kronik yang memerlukan tempoh yang panjang untuk sembuh
  6. Mengalami keadaan yang kronik yang membuat anda hilang keyakinan dalam mana-mana rawatan mahupun makanan tambahan
  7. Mengalami masalah emosi
So kepada anda yang mengalami masalah ini,bolehla rujuk kepada saya ye.Jangan risau,krisis penyembuhan ini bukannya lama pun,bergantung kepada individu :) .Anda haruslah bersabar dan terus konsisten dalam pengambilan supplemen/vitamin ini supaya anda akan dapat hasil yg menakjubkan.Nak cantik kenalah sabar kan? :) ..

Sebarang pertanyaan @ untuk info & order boleh hubungi Eyda di :
FB >>> Eyda Sukiman
CONTACT >>> 0136950675(sms/whatsapp/wechat)
SHAKLEE ID : 892528

Wednesday, 10 April 2013

CHEWABLE VITA - C IS OPEN FOR ORDER NOW (STOCK WILL BE AVAILABLE BY END OF THIS APRIL)

Good News!!!

CHEWABLE VITA-C IS OPEN FOR ORDER NOW..STOCK WILL BE AVAILABLE BY END OF THIS MONTH!!

PLACE YOUR ORDER NOW LADIES..

RP : RM37.50 (WM) / RM40 (EM)

1BOTTLE : 90TABS

DO CONTACT ME FOR MORE INFO & ORDER ;
---------------------------------------
---------------------------------------

FB : EYDA SUKIMAN
PAGES : www.facebook.com/mummyhealthyvitastore
CNTCT : 0136950675 ( SMS / WHATSAPP / VIBER )
SHAKLEE ID : 892528

Saturday, 6 April 2013

Cadangan Supplement untuk Breastfeeding


Assalamualaikum dan selamat pagi semua :-)..

Ibu-ibu semua dah bangun?? Harini hujung minggu, bolehla ibu-ibu semua berehat ye :-)..Sambil berehat tu apa kata luangkan masa baca entry eyda kali tentang supplemen/vitamin untuk ibu-ibu yg ingin mengamalkan breastfeeding ataupun yang mahu menambahkan stok susu badan :D

Optimum Breastfeeding Supplement


Dibawah ini adalah antara cadangan supplemen/vitamin untuk breastfeeding.Semuanya boleh diambil mengikut bajet ibu-ibu diluar sana :-)

***********************************************************************

1. ESP - Energizing Soy Protein




Awet Muda atau Kekal Muda : Asid amino yang ada dalam ESP membantu membina otot, rambut, darah, kuku, kulit, organ, kelenjar, 50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan pelbagai lagi. Jadi, ESP adalah kunci kepada kulit dan otot yang muda, juga mengekalkan tenaga sepanjang hari.



● Hormon Semulajadi : Isoflavon yang kaya di dalam soya memberikan fungsi yang sama dengan hormon wanita. Membantu menurunkan kolestrol, mengelak osteoporosis dan risiko sakit jantung.


● Meningkatkan Fungsi Prostat Lelaki : Elemen genistein dalam soya telah terbukti dapat menghalang pertumbuhan dan mencegah sel kanser dari merebak. Ia bertindak menghapuskan segala radikal bebas dalam sel-sel badan yang akan bermutasi DNA, yang akan menukarkan sel-sel badan menjadi sel-sel kanser. Selain dari itu, ia juga bertindak menjaga ovari dan rahim, prostat dan kitaran haid.


● Kulit Tegang dan Berseri : ESP membantu merangsang pertumbuhan kulit dan otot baru, memudar dan hilangkan kedutan, bertindak sebagai anti-penuaan, memberikan kesan kulit berseri dan otot menjadi lembut, sekaligus proses pemulihan luka menjadi lebih cepat dan parut luka turut hilang.


● Pembekal Tenaga Segera : Memberi tenaga segera kepada tubuh badan dan sistem imum juga akan bertambah baik. Jadi masalah keletihan, insomnia, migrain, stress dan kemurungan dapat diatasi.


● Meningkatkan Memori : Ingatan menjadi lebih kuat, menjadi semakin cergas, keupayaan seksual diperbaiki dan lain-lain lagi.


● Memulihkan Pigmentasi : Rambut putih atau uban lambat keluar, mengurangkan masalah rambut gugur dan keadaan rambut, juga menghalang pigmentasi dan jeragat.

2. VITA-LEA




Penambahan tenaga segera : Pemberi tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental, sekaligus membantu sistem memori dan fokus dalam aspek pembelajaran mahupun kerja seharian.



● Pelengkap nutrisi : Kekurangan pelbagai vitamin dan mineral penting akibat amalan diet yang tidak seimbang, terutamanya mereka yang mengamalkan sayuran (vegetarian)  dan anemia.



● Keupayaan sistem Produktif : Sangat membantu dalam stimulasi metabolisma dan melambatkan proses penuaan.



● Elemen penting pada sel tubuh : .

Melindungi organ  - Melindungi fungsi buah pinggang , jantung dan hati.


3. ALFALFA COMPLEX




● Raja segala tumbuhan Mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi.

● Dikatakan tumbuhan terbaik yang mengandungi segala zat keperluan harian.

  • Melegakan sakit sendi dan belakang. 
  • Menghilangkan kelesuan dan tekanan. 
  • Memberi kelegaan semasa haid (untuk wanita). 
  • Merawat arthitisBagus untuk elergi dan ekzema 
  • Merawat athma 
  • Mencuci usus bagi membuang toksik 
  • Mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor 
  • Meneutralkan asid dalam badan 
  • Merawat masalah keputihan pada wanita (untuk wanita). 
  • Membesar dan menegangkan payudara (untuk wanita). 
  • Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri (untuk wanita). 
  • Memulihkan urat selepas bersalin (untuk wanita). 
  • Membantu masalah penghadaman dan pencernaan 
  • Meningkatkan stamina seorang suami 
  • Melegakan sembelit 
  • Membuang angin dalam badan 
  • Milk booster 


4. B-Complex




● Ia mengandungi Sistem Penyerapan Bioaktif : Asid folik tambahan dan vitamin B penting tidak mudah diserap. Oleh itu, Shaklee berjaya menghasilkan kandungan asid folik yang unik serta boleh membuatkan zat makanan lebih mudah diserap dan teknologi berpaten ini eksklusif untuk Shaklee.


● Mudah di telan : Mengandungi kesemua 8 Vitamin B yang penting termasuk 100% Nilai Harian biotin.


● Vitamin B : menggalakkan pertumbuhan dan merangsang fungsi otak, membantu kesihatan sistem saraf, mencegah kelesuan, meningkatkan stamina, membantu sistem pencernaan dan metabolisma


● Vitamin B2 : Memproses asid amino dan lemak.Juga membantu mengaktifkan vitamin B-6 dan asid folic.


● Vitamin B3 : Membantu mengurngkan kolestrol didalam darah dan pengaliran kolestrol dalam darah;membantu dalam kesihatan kulit yang baik,membantu sistem pencernaan.. Kajian klinikal membuktikan kadar B3 yang rendah dapat menyebabkan depresi dan seterusnya meninggikan kadar utk menjadikan seseorang psyco/sakit mental


● Vitamin B5 : Membantu mengurangkan stress fizikal/mental; membantu mengurangkan penuaan pramatang.


● Vitamin B6 : Vitamin utama dalam proses asid amino. Mengawal serotonin didalam otak kerana ketidak seimbangan serotonin akan menyebabkan depressi.


● Vitamin B9 : Bersama2 dengan vitamin B12, vitamin B9 membantu fungsi neurotransmitter as well as aktiviti mengurangkan depresi didlm badan


● Vitamin B12 : Mengawal kesihatan sistem saraf dan membantu pembinaan sel darah. Kekurangan B12 akan menyebabkan depressi,tidak tenteram.




5 . OSTEMATRIX


  • Membantu mengekalkan tekanan darah yang normal* 
  • Membantu dalam pengecutan otot dan pelancaran saraf* 
  • Menolong mengurangkan simptom-simptom senggugut seperti perut kembung, kekejangan, retensi air, mudah eradang dan kemurungan.* 
  • OsteMatrix Membekalkan:1,000 mg (100% DV) unsur kalsium daripada sumber-sumber yang mempunyai tahap kepekatan yang tinggi dan mudah diserap dari alam semula jadi 
  • 400 mg (100% DV) magnesium untuk membantu menggabungkan kalsium ke dalam tulang serta menguatkannya 
  • 400 IU (100% DV) vitamin D untuk merangsang penyerapan kalsium .


6. VITA-C SUSTAINED RELEASED 500MG


  • Membentuk Kolagen - Merangsang pembentukan kolagen. Kolagen ialah sebatian asas otot, tisu, gusi, rangka dan tulang rawan. 
  • Memperbaiki Simptom Pendarahan - Kekurangan Vitamin C adalah penyebab gusi berdarah, lebam dikulit, lambat pulih dari kecederaan, kulit kering, ruam dan kulit kasar. 
  • Peningkatan Sistem Imun - Membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang lebih baik, membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman, mengukuhkan sistem imun, pertingkatkan pemulihan alergi hidung, kulit dan asthma, juga mengurangkan simptom selsema. 
  • Memerangi kanser - Ia satu-satunya anti-oksidan yang berkuasa dan mampu meningkatkan inteferon semulajadi tubuh dan merangsang pengeluaran T-cells untuk melawan sel kanser dan membuang kimia berbahaya dari tubuh dgn berkesan. 
  • Mencantikkan Kulit - Pengambilan Vitamin C setiap hari akan membantu anda dapatkan kulit yang lebih cerah, melambatkan penuaan dan menyekat pembentukkan pigmentasi. Pigmen adalah penyebab utama kejadian jeragat. 
  • Memperbaiki Insomnia - Ia memperbaiki insomnia, stress dan masalah mental seperti keresahan. 
  • Mengekalkan kolestrol sihat - ia mampu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah, mengekalkan kapilari darah yang sihat, menghalang pendarahan dalam hidung, pendarahan serebral dan skurvi. 

SID 892528
Sms/Whatsapp 01112909545

Testimonial Shaklee Vita-c, B-complex, Vita-E & Omega Guard (Skincare Supplements)



"Salam semua :)


Saya nak share feedback saya lepas hampir sebulan guna Shaklee vit b complex, vit c dan vit E + omega guard. Mungkin ada yang ckp saya baru 21, so tak perlu makan suplemen tu, ini. Tapi saya sangat concern mengenai kesihatan sebab prevention is better than cure, isn't? :)Muka saya jenis combination dan acne prone skin terutamanya kat area dahi. Masa PMS memang stress sebab acne banyak kat area dahi. :( tumbuh bukan main subur, nak hilang memang lama pastu ada tinggal parut. Area pipi pulak kering dan bila saya apply medium coverage foundation, jadi tak rata dan lepas 2 3 jam muka jadi tak best dah.


Alhamdulillah dengan izin Allah, tak sangka nampak kesan dalam masa 2 minggu lepas amalkan Shaklee. PMS bulan ni tak keluar jerawat banyak macam sebelom2 ni, setakat 1-2 tu biasalah kan, yeay! kakak2 pun tegur bila saya lepas pakai foundation, muka nampak glowing dan flawless. :) Padahal pakai medium coverage type foundation je.hihi. Tapi akhir2 ni keluar rumah cuma pakai sunblock dan jarang dah pakai foundation kecuali ada special event je. Less is more :)

Gambar kiri masa bulan Feb 2012 dan kanan masa Jun 2012. Mungkin tak banyak changes tapi I’m just sharing :) I’m very happy with my skin now and looking forward to try another Shaklee’s supplements. Thanks to Nadiah Suhaidi for the guidances and advices. :)"


Sumber :  http://sihatcomelceria.blogspot.com/2012/07 /testimonial-set-set-d-kulit.html
Credit : Nadiah Suhaidi

Ini antara Supplement yang diamalkan pengguna :










Untuk Info & Order :-
Fb : Eyda Sukiman
Sms / whatsapp : 0136950675
Pages : Mummy Healthy Vita Store
Shaklee ID : 892528

Wednesday, 3 April 2013

Testimonials Mealshakes - Tiada lagi Masalah Sembelit Untuk Anak Eyda

Assalamualaikum semua :-)
Anak anda mempunyai mslh sembelit? Kurang selera mkn @ picky eater? Selalu selesema dan kurang sihat?Harini eyda nk bgthu pasal MEALSHAKE..Ni antara 7 sebab mengapa Mealshakes penting utk si manja anda :)



Mealshake ni blh membantu menaikkn selera mkn ank2 anda, blh mengurangkan masalah sembelit dan sebagainya!! Eyda pn pernah consume MEALSHAKES untuk my son Qayyim.Die mmg selalu sgt sembelit, mgkin kerana formula milk (FM) & kurang mkn nasi and also anti sayur.Ni testimoni eyda sendiri ye..So mohle kite pakat2 baca testimoni anak eyda ni :)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

< TESTIMONI >


"My own testimonial..haa ini Qayyim..umurnya 3y this May..before this qayyim ada masalah sembelit.Susah sangat nk poo poo.Tiap kali nak poo poo mesti menangis & berpeluh2 dibuatnya ha.Memang wajib menyorok kat bucu dinding or mana-mana bahagian rumah tiap kali nak poo poo.Najis poo poo nya tak payah cakapla,berketul-ketul,kadang-kadang ada darah sekali.Memang kesian..dah macam cara try,kurangkan scoop susu nya,bagi makan buah,kasi ubat masuk bontot,semua tak mnjadi..kalau jadi pun kejapje,lepastu sembelit balik.Qayyim ni pulak mmg tak suke sayur(Budak mana yang suka sayurkan..jarang sangat nak dengar kids makan sayur) Thats why salah satu punca menyebabkan die susah nak poo poo.After eyda kenal dengan Shaklee ni,eyda try bagi MEALSHAKES kat anak eyda,masukkan 1teaspoon dalam susunya and Alhamdulillah dengan izinNYA,masalah sembelit yang dialami hilang,poo poo pun hari2,,berbanding before this 3-4 hari sekali baru nak poo poo..Kadang-kadang seminggu pun tak poo poo lagi and now everyday Alhamdulillah.Dan paling memeranjatkan eyda,Qayyim yang sememangnya selama ini dia adalah seorang yang ANTI SAYUR,tiba-tiba mintak nak mkn sayur!haha..bagus bukan??Selera makan pnu bertambah,dengan die yang aktif memang memerlukan tenaga yg banyak!Now im so happy..no more sembelit,no more nangis2 time poo poo,perut dia pn sehat!!hihi"

Alhamdulillah syukur :) Ibu mana yang tak suka bila anaknya sihat..tiada masalah kesihatan dan selera makan bertambah..bukan?Syukur dipertemukan dengan Shaklee..

Okey now jom kita lihat testimoni-testimoni customer/ibu-ibu lain mengenai Mealshakes,,


Testimoni 1


Testimoni 2

Testimoni 3

Testimoni 4

Testimoni 5

Testimoni 6


♥ Anak sehat,ibu pasti bahagia!!

**Sekiranya si manja anda pun mempunyai masalah sebegini,bolehla cuba ikhtiar dengan memberikan Mealshakes kepada anak-anak anda ya..Tak salah untuk berikhtiar..Selebihnya kita serahkan pada DIA :) Kesihatan anak adalah sangat berharga !

SID 892528
Sms/Whatsapp 01112909545

Monday, 1 April 2013

Promosi April ♥♥ NUTRIFERON ♥♥

Assalamualaikum semua :-)
Alhamdulillah harini kita telah melangkah ke bulan yg baru iaitu April..syukur ke hadrat Ilahi kerana masih diberi peluang kepada kita untuk terus bernafas di bumi pinjaman ini.Bercakap tentang bulan april..semestinya tertanya2..apakah promosi SHAKLEE untuk bulan ini ye?? Haaa...jawapannya..NUTRIFERON!♥♥♥






Apa itu Nutriferon?
------------------

• Nutriferon adalah suplemen yang berfungsi sebagai penggalak kepada sistem imun tubuh @ immune booster. Ianya merupakan supplemen yang hebat dan efektif, ia telah melepasi satu set ujian-ujian saintifik yang ketat dari segi keselamatan, ketulenan, keberkesanan dan prestasi.

Sejarah Nutriferon..siapa yang menciptanya?
------------------------------------------

• Ahli imunologi yang terkenal di dunia, Dr. Yasuhiko Kojima merupakan individu pertama yang menemui interferon pada tahun 1954 semasa beliau menjalankan penyelidikan di Universiti Tokyo. Setelah menjalankan penyelidikan selama 40 tahun dengan menguji ratusan sebatian semulajadi, beliau telah menghasilkan satu campuran unik daripada empat ekstrak tumbuhan yang menggalakkan pembentukan interferon secara semulajadi dalam badan.

Siapa yang perlukan Nutriferon?
------------------------------

•Sesiapa sahaja yang selalu demam / rendah sistem imun dan sebarang penyakit yang berkaitan dengan imuniti/antibodi seperti flu, demam ,cancer, asma... tetapi harus diingat yer yang produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh sebarang jenis penyakit.

Bagaimana ia bertindak?
-----------------------

• Nutriferon bekerja dalam dua cara~segera mengaktifkan sistem pertahanan imuniti dan juga menggerakkan "pasukan cari dan musnah' dalam sistem imuniti badan.

Dimana nk dapatkannya?
----------------------
•NutriFeron Shaklee tidak dapat dijumpai di mana-mana kedai. Ia hanya boleh didapati melalui Shaklee. Rumusan berpaten NutriFeron yang unik adalah eksklusif kepada Shaklee. Sebagai suatu suplemen yang hebat dan efektif, ia telah melepasi satu set ujian-ujian saintifik yang ketat dari segi keselamatan, ketulenan, keberkesanan dan prestasi.

Eyda sendiri pn pernah bg anak yg umur 1years7month..demam dgn suhu yg tggi 39.5ΒΊ ..mcm2 ubt bg, fepril syrup, ubt msuk bontot, ttp xkebah,, kjapje kebah then dmm balik.kalau malam lagilah suhu naik..alhamdulilah eyda ambil nutriferon, suap sikit kt anak..sejam kmudian turun suhu dr 39.5 ke 37.8..Mmg ternyata NUTRIFERON mmg mmpunyai khasiatnya yg trsndri..Ni pula antara testimoni customer yg pernah ambil NUTRIFERON :








Haaa kepada yg nk order blh hbgi eyda di

Fb : Eyda Sukiman
Pages : www.facebook.com/mummyhealthyvitastore
ID : 892528
Sms/whatsapp : 0136950675


 
Images by Freepik